Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Meer sfeer met een vloerkleed in huis

Meer sfeer met een vloerkleed in huis

Ben je op zoek naar meer sfeer in huis? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om elk jaar een gehele nieuwe inrichting te kopen, maar dat zorgt wel telkens voor een flinke hap uit je portemonnee. Met accessoires kan je zoveel meer doen en het scheelt een hoop in kosten. Vloerkleden behoren misschien wel tot de meest onderschatte accessoires in huis. Is jouw partner bijvoorbeeld helemaal gek van witte muren en lichte meubels en weet je niet hoe je hier warmte in kan krijgen? Doormiddel van een mooi vloerkleed zorg jij er misschien wel voor dat je huis af is en dat is best wel een tripje naar een vloerkleden zaak waard.

Kies voor de juiste kleur in huis

Het stylen van een huis lijkt altijd gemakkelijker dan het is. Hoe vaak staan we wel niet met onze handen in het haar als die ene kleur toch niet het beoogde effect had? Vloerkleden bestaan er in alle soorten en maten, zo ook in diverse kleuren. Maar welke kleur past nu bij jouw interieur? Het is aan te raden om te kiezen voor een rustige, neutrale kleur. Zo hoef je bij verandering van meubels of een kleur op de muur niet gelijk je vloerkleed aan te passen. Donkere vloerkleden zijn bij uitstek geschikt voor lichte meubels en muren, zo zorg je zonder al te veel moeite voor meer warmte in huis.

Ben jij de trotse eigenaar van een donkere vloer? Kies dan voor een licht vloerkleed om meer contrast en diepte te creëren.

Het juiste formaat

Naast kleur is ook het formaat van een vloerkleed erg belangrijk voor de ultieme uitstraling in huis. Ga bijvoorbeeld voor een groot vloerkleed dat zowel de bank als de salontafel ondersteunt. Hierdoor maak je een geheel van de woonkamer. Ook kan je ervoor kiezen om de ruimte intiemer te maken door het vloerkleed juist voor de bank te leggen. Dit hangt helemaal af van jouw eigen smaak. Een vloerkleed past natuurlijk ook perfect bij de eethoek of in de slaapkamer voor meer rust en warmte.

admin

Reacties zijn gesloten.