Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Uw Garage Veilig Houden

Uw Garage Veilig Houden

Mensen hebben de neiging om hun garage te gebruiken voor een van de volgende twee dingen; of ze zetten hun auto daar neer, of ze zetten andere spullen daar om ruimte in hun huis te besparen. Een auto is waarschijnlijk een van uw meest waardevolle bezittingen, en het verlies ervan brengt ook een groot nadeel voor uw dagelijks leven. Volgens verzekeringsmaatschappij Aviva, wanneer andere bezittingen worden opgeslagen in een garage, hebben zij een gemiddelde gezamenlijke waarde van 13.500 per huishouden. Met dit soort waarde dat binnen wordt opgesloten, is het de moeite waard om maatregelen te treffen om uw garageveiligheid te verbeteren.

Garagedeur Sloten

De sloten die normaal gesproken worden voorzien van standaard kantelende garagedeuren zijn helaas vaak niet de beste optie. Het upgraden of vervangen van uw garagedeur om een betere vorm van slot te krijgen, zal de veiligheid vaak drastisch verhogen.

Als alternatief kan het eenvoudiger zijn om dit slot te combineren met een tweede, ander type slot. Een eenvoudige grendel, bijvoorbeeld, kan het aanzienlijk moeilijker maken om in te breken in een garage. Een sterke stevige bout bevestigd aan de garagedeur, in combinatie met een goed beveiligd hangslot, zal veel doen om te voorkomen dat dieven toegang krijgen tot uw garage. Het zal ook goed zichtbaar zijn en een afschrikkend effect hebben. Een “verdediger”, hoewel niet strikt genomen een slot, heeft een soortgelijk doel. Dit gebeurt in de vorm van een afneembare barrière om te voorkomen dat de deur kan worden geopend, beveiligd met een hangslot op een rechthoekige plaat die aan de grond is bevestigd.

Veiligheidsverlichting

Het kost tijd om in te breken in een garage, en dit betekent dat dieven een tijdje zullen blijven staan en zich duidelijk verdacht gedragen. Ze geven de voorkeur aan de dekmantel van de duisternis, omdat ze dit om voor de hand liggende redenen doen, waardoor het gevaar dat ze worden gezien en gevangen terwijl ze proberen binnen te komen tot een minimum wordt beperkt. Een veiligheidslampje zal hen van deze luxe beroven en hen ontmoedigen om verder te gaan.

Naast het zichtbaar maken van deze lichten zal een veiligheidslicht dat in het donker van de nacht plotseling aangaat, ook de aandacht trekken van iedereen die er is.

Alternatieve Deuren

De traditionele “up and over” garagedeur is verreweg de meest voorkomende, maar niet de meest veilige. Als u het allerhoogste niveau van garagebeveiliging wilt bereiken, is het misschien de moeite waard om een heel ander soort deur voor uw garage te overwegen.

Bezoek onze website voor meer informatie – www.locksecure.nl/

admin

Reacties zijn gesloten.