Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Zonneboiler of zonnepanelen installeren?

Zonneboiler of zonnepanelen installeren?

Het gebruik van zonnepanelen is al langer bekend als duurzaam energie middel. Maar een zonneboiler is vaak iets minder bekend. Terwijl u hiermee jaarlijks veel geld kunt besparen. Een zonneboiler lijkt aan de buitenkant veel op een zwart raam op uw dak. Dit raam vangt zonlicht op en verwarmt hiermee het water in de zonneboiler. Met dit warme water kunt u douchen of warm water uit de kraan pakken. Via www.zonneboilerrevolutie.nl kunt u zelf bekijken wat de opties voor uw woning zijn en wat een zonneboiler kost inclusief installatie.

Wat gebeurd er met het warme water als er even geen zonlicht is?

Iedere zonneboiler wordt geïnstalleerd met een naverwarmer. Een naverwarmer verwarmt de boiler als er geen zonlicht is zoals in de avond. Als het water lauw is geworden dan wordt het iets opgewarmd tot het weer warm is. De zonneboiler werkt al op zonne-energie bij een klein beetje zonlicht. Hiervoor is niet extreem veel zonlicht nodig zoals veel mensen denken.

Hoeveel geld bespaar ik jaarlijks met een zonneboiler?

De kosten van een zonneboiler zijn een echte investering in uw woning. Een zonneboiler heeft alleen een aanschafprijs. Er zijn geen verbruikskosten als energie om het water te verwarmen. Gemiddeld bespaart u hierdoor al snel € 375 per jaar mee op uw energierekening. Maar in de loop der jaren wordt dit bedrag steeds meer omdat gasprijzen ieder jaar weer stijgen. Gasprijzen waar u bijna geen last meer van heeft met het gebruik van een zonneboiler. Bent u nieuwsgierig geworden naar uw besparing? Vraag een vrijblijvende offerte aan via de website om hierachter te komen.

Na hoeveel jaar heb ik mijn zonneboiler terug verdiend?

Een investering in een zonneboiler wordt altijd terugverdiend. De levensduur van een zonneboiler is gemiddeld 25 tot 30 jaar. Afhankelijk van uw verbruik en de stijgende gasprijzen verdient u hem al binnen vijf jaar terug. U kunt zo nog minimaal twintig jaar winst maken op het verbruik van uw zonneboiler. Wilt u een zonneboiler met een hoog rendement? Vraag direct een offerte aan voor uw investering.

Voordelen plaatsing zonnepanelen

Heeft u ook gemerkt dat uw energiefactuur maar blijft stijgen en wilt u daar graag iets aan doen? Dan zijn zonnepanelen hetgeen wat u nodig heeft. Indien u kiest voor de plaatsing van zonnepanelen door een erkend installateur, zegt u vaarwel tegen de hoge energieprijzen voor benzine, stookolie, gas etc. Daarnaast maakt u een milieubewuste keuze, want de energie die wordt gewonnen met behulp van zonnepanelen komt van de zon! Wat u eveneens beslist goed in de oren zal klinken is dat zonnepanelen niet bijdragen tot vervuiling, iets waar me momenteel toch mee worden geconfronteerd. Dat betekent dat de keuze voor zonnepanelen ervoor zorgt dat de CO2-uitstoot vermindert en de aarde daardoor een stuk leefbaarder wordt!

Prijs plaatsing zonnepanelen

Positief is dat de overheid stappen neemt om mensen die kiezen voor de plaatsing van zonnepanelen te subsidiëren. U bekomt een mooi fiscaal voordeel en bespaart op uw energiefactuur, is dat niet de moeite waard? De prijzen van zonnepanelen blijven maar dalen. In vergelijking met 3 jaar geleden betaalt u nu zo’n 18 procent minder! Ook mooi meegenomen is dat wie zonnepanelen laat plaatsen gedurende 20 jaar een vergoeding van zo’n 450 euro per schijf van 1000 kWh groene stroom krijgt! Ziet u? De plaatsing van zonnepanelen is het overwegen waard. De overheid biedt steun aan, waardoor u in staat bent om de investering die gepaard gaat met de plaatsing van zonnepanelen binnen een haalbare termijn te overbruggen. Neem contact op met onze partners en voel u vrij om een offerte op maat aan te vragen. Veel succes gewenst!

admin

Reacties zijn gesloten.