Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Vermijd schade met dak- en gevelbekleding!

Vermijd schade met dak- en gevelbekleding!

Is uw woning of pand in Nijmegen toe aan een nieuwe uitstraling? Dan kunt u overwegen een nieuwe dak- en gevelbekleding te plaatsen van metaal. Metaal zorgt ervoor dat uw pand of woning een frisse unieke uitstraling krijgt. Bovendien isoleert en beschermd het uw dak- en gevelbekleding van uw pand. Het is dan ook aan te raden om metaal te plaatsen om schade dankzij weersomstandigheden aan uw pand te voorkomen. Metaal Nijmegen wordt steeds populairder in de laatste jaren. Dit komt voornamelijk omdat er veel verschillende metaalsoorten bestaan waar u uit kunt kiezen. Een groot aantal hiervan is geschikt voor metaalbewerking. Denk bijvoorbeeld aan aluminium, zink of lood. U kunt deze materialen op verschillende wijze bewerken. U kunt hierbij denken aan: zagen, coaten, lassen kralen of knippen.

Wat houdt zetwerk op maat in?

Zetwerk is niet meer weg te denken uit de Nijmeegse architectuur. Bij zetten wordt een plaatmateriaal middels een bankschroef, zetbank of kantbank in een andere vorm gebogen. Hierdoor krijg u een op maat gemaakt product wat precies aansluit op uw dak. U hoeft het product dus niet aan elkaar te lassen.  Zink op maat is een van de meest toegepaste vormen van dak- en gevelbekleding.

Toepassing van zink op maat.

Steeds vaker zien we zink op maat terug in de Nijmeegse gebouwen. Het is een product die in de laatste jaren vrij populair is geworden bij pand eigenaren. Zink op maat heeft veel toepassingsmogelijkheden, toch wordt het voornamelijk toegepast voor dak- en gevelbekleding. Er kunnen onder andere afdekkappen dakranden, dakgoten en waterslagen van gemaakt worden. Zink wordt vooral gebruikt dankzij de ideale eigenschappen die het materiaal heeft. De levensduur kan wel oplopen tot 50 jaar. Na deze jaren behoudt het nog steeds dezelfde eigenschappen en wordt het niet broos. Tevens is het ook eenvoudig te repareren. Deze extreem lange levensduur komt door de hoge corrosiebestendigheid van zink. Verder is een routineonderhoud niet nodig bij zink op maat. Door de jaren heen bespaart u hierdoor enorm veel geld mee.

Metaalbewerkingsbedrijf in Nijmegen nodig?

Woont u in Nijmegen en bent u opzoek naar een deskundige bedrijf voor uw metaalbewerking Nijmegen? In de regio Nijmegen zijn er veel bedrijven te vinden die u kunnen helpen. Mocht u persoonlijk geen kennen? Dan is het vrij eenvoudig om via google een hoog aangeschreven metaalbewerkingsbedrijf te vinden. Ze kijken met u mee naar uw pand of woning en luisteren naar uw wensen. Vervolgens kunnen zij u voorzien van meer informatie over de diverse kenmerken van metaalsoorten. In de meeste gevallen hebben ze toegang tot een machinepark. Hierdoor zijn ze in staat om u de service aan te bieden en uw producten snel bij u leveren.

admin

Reacties zijn gesloten.