Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Reservesleutels kunnen heel goed van pas komen

Reservesleutels kunnen heel goed van pas komen

Wie zijn sleutel ooit heeft verloren, weet hoe belangrijk het is om een reservesleutel te hebben. Stel je eens voor dat je buiten opgesloten bent en voor de rest van de avond niet meer naar binnen kunt, omdat je geen sleutel hebt en je hebt geen slotenmaker kunnen vinden voor hulp. Het is helemaal niet prettig. Het is daarom verstandig om altijd een of twee kopies van jouw huissleutel te maken. Reservesleutels kunnen vroeg of laat heel goed van te pas komen.

Waarom moet je een reservesleutel hebben?

Veel mensen vergeten om nog een exemplaar van hun huissleutels te bedrukken. Wanneer je een reservesleutel hebt en ergens goed bewaart, kun je in tijd van nood altijd terugvallen op de reservesleutel. Stel je eens voor dat er brand in huis is en uit paniek weet je niet waar de sleutel is, zodat je naar buiten kunt. Met een reservesleutel op de vaste plek, kun je jezelf redden. Wanneer je een reservesleutel hebt laten maken is het ook goed als je het aan je ouders geeft of kinderen. Stel je eens voor dat het alarm over gaat, dan kunnen je ouders altijd voor je kijken als er iets mis is met het huis. Met een reservesleutel hebben zij toegang tot jouw huis en hoef je dus niet elke keer het werk te verlaten om naar huis te gaan.

Van de reservesleutels kunnen meerdere mensen gebruik maken. Als je jouw huis met meer mensen deelt is het niet handig om maar een sleutel te hebben. Het wordt moeilijk voor iedereen om afhankelijk te zijn van één persoon om er altijd te zijn om deuren te sluiten en open te maken. Het vergroot ook de kans dat sleutels verloren gaan, omdat er zoveel mensen zijn die één sleutel gebruiken. Je zult op een gegeven moment niet weten bij wie de sleutels zijn. Met de aanwezigheid van een reservesleutel is elk individu verantwoordelijk voor zijn eigen sleutel en biedt deze veel gemakkelijkere toegang tot het huis. Als huiseigenaren en commerciële ondernemers zich zorgen maken over het beperken van de toegang, kunnen ze kijken naar het gebruik van hoofdsleutelsystemen. Elke professionele slotenmaker moet in staat zijn om alle vragen die je hierover hebt te beantwoorden.

Maak alleen een reservesleutel van een nieuw of goed functionerende slot. Wanneer het slot stuk is, is het raadzaam om het slot eerst te vervangen of te laten maken en dan een kopie te maken. Anders geef je onnodig twee keer zomaar geld uit, want het slot gaat toch uiteindelijk kapot. Reservesleutels kun je ook op geheime plekken buiten bewaren. Wees wel voorzichtig, want de dieven zijn slimmer dan je denkt.

Wat moet je doen wanneer je geen reservesleutel hebt?

Het antwoord is simpel. Wanneer je geen reservesleutel hebt, moet je een slotenmaker bellen. Als de sloten niet opengemaakt kunnen worden, dan ga je de sloten moeten vervangen. Een professionele slotenmaker zal eerst proberen om het slot met zijn sleutels open te krijgen, wanneer dat niet kan bij zeer moderne sloten gaat hij die kapot moeten maken. Je betaalt dan voor het breken en je laat meteen een nieuwe plaatsen. Wanneer je een nieuwe hebt laten plaatsen, vraag de slotenmaker meteen om een kopie voor je te maken. Met een reservesleutel ben je veilig.

admin

Reacties zijn gesloten.