Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Tips voor het kopen van een rolsteiger

Tips voor het kopen van een rolsteiger

Ben je iemand die zelf graag een klusje doet op zijn tijd? Dan is het voor de klussen op hoogte verstandig om gebruik te maken van een rolsteiger. Ben je momenteel van plan om een rolsteiger te kopen? We geven in dit artikel een aantal tips voor het kopen van een rolsteiger. 

De juiste werkhoogte bepalen 

Alvorens je een rolsteiger gaat kopen is het verstandig om van te voren de maximale werkhoogte te bepalen. Het is niet echt handig om een rolsteiger te kopen en vervolgens erachter te komen dat je rolsteiger niet de juiste hoogte kan behalen. Bij het bepalen van de hoogte is het belangrijk om het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte te weten. De platformhoogte is de hoogte waar het hoogste platform van het rolsteiger zich bevindt en de werkhoogte is de hoogte waarop gewerkt wordt. Dat is dus de platformhoogte + 1,75m. oftewel de gemiddelde lengte waarop je werkt. 

Een rolsteiger samen aanschaffen

Voor sommige is de aanschaf van een rolsteiger een behoorlijke investering, terwijl het huren ervan op termijn ook geen voordelige oplossing is. Het kan daarom ook een optie zijn om een rolsteiger voor je klusjes aan huis samen aan te schaffen. Dit kan bijvoorbeeld samen met je buren of met je familie. Dan heb je er niet alleen zelf, maar ook je familie of vrienden er gemak van. Daarnaast kun je ook op een zeer gemakkelijke manier de kosten van de investering drukken. 

Ruimte op een rolsteiger 

Bij het kopen van een rolsteiger is het ook verstandig om te kijken naar de beschikbare ruimte. Is het mogelijk om met twee personen en wat gereedschap op de rolsteiger te werken en is het dan ook nog steeds veilig? Dit zijn ook vragen die je direct aan de steigerspecialist kunt vragen bij de aankoop van je rolsteiger. Wanneer je jouw situatie omschrijft kan de steigerspecialist een gepast advies geven zodat je in ieder geval voldoende ruimte hebt op jouw rolsteiger. 

admin

Reacties zijn gesloten.