Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Klus ideeën voor een nieuwe woonkamer

Klus ideeën voor een nieuwe woonkamer

Na verloop van tijd is het zover: je woonkamer kan wel een nieuwe look gebruiken. Na jaren dezelfde sfeer en uitstraling is het tijd voor wat verandering. Je kan door verschillende nieuwe aanschaffingen een nieuwe sfeer creëren. In deze blog behandelen we enkele manieren om je woonkamer een nieuwe look te geven.

Vloer 

Een nieuwe vloer in je huis kan wonderen doen. Een vloer straalt door zijn kleur en materiaal een bepaalde look uit. Daarnaast is het geluid wat de vloer maakt ook een belangrijk onderdeel. Een houten vloer die kraakt geeft bijvoorbeeld een heel andere sfeer en uitstraling dan een stille vloer. Daarnaast zijn de klanken van een laminaat vloer ook heel anders dan die van een PVC vloer. Denk dus bij een nieuwe vloer niet enkel aan de kleur en het materiaal. 

Wanden

Naast de vloer zijn de wanden ook een belangrijk onderdeel in de woonkamer. De wanden kunnen je woonkamer groter of juist kleiner laten lijken door de kleur. Bovendien kan je wanden erg mooi decoreren met schilderijen, posters en planten. Bovendien kan je de textuur van de wand laten veranderen met speciaal stucwerk. Zo kan je stucwerk met een stuctuur laten aanbrengen voor een geheel andere look. Dit kan je laten doen door een erkend stucbedrijf als Stucstunter. Bij hen kan je onder andere terecht voor een stukadoor in Amstelveen, Amsterdam en Diemen. 

Interieur

Naast de vloer en de wanden kan je het interieur aanpassen. Schaf bijvoorbeeld nieuwe lampen aan, vernieuw het bijzettafeltje en decoreer met planten en nieuwe kussens. Ook kan je de woonkamer herindelen voor een nieuwe uitstraling. Daarbij maak je minder tot geen kosten. Om wat nieuws toe te voegen aan je interieur kan je ook altijd langs gaan in wat tweedehands winkels om goedkoop een nieuwe look te creëren.

admin

Reacties zijn gesloten.