Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Tips voor het verbouwen van het huis

Tips voor het verbouwen van het huis

Al een tijdje begint het aan je te knagen. Je wil eigenlijk het huis helemaal op de schop gooien en verbouwen. Maar wat komt er allemaal bij kijken en waar moet je in hemelsnaam beginnen? Wij geven je tips voor het verbouwen van jouw huis. Of om een heel nieuw huis te ontwerpen.

 

Houd het overzicht

Het is handig om een overzicht te maken met wat er eigenlijk allemaal moet gebeuren. Hierbij kan je ook gelijk een planning opnemen. Hierdoor houd je het overzicht en dat is wel zo handig. Er komt namelijk veel op je af bij een verbouwing. Een excel sheet kan hierbij handig zijn. Het is bijvoorbeeld niet efficient om al vitrage te kopen voordat heel het raamkozijn onder handen is genomen. Het klinkt logisch, maar er wordt soms toch over heen gekeken.

Pinterest is niet je beste vriend
Op Pinterest vind je veel inspiratie voor de verbouwing. Het kan heel handig werken. Het is vaak te mooi om waard te zijn. Laat je dus niet gek maken door de wildste ontwerpen. Vaak is het veel te ingewikkeld, arbeidsintensief en zijn de materialen niet te betalen. Dit kan je ontmoedigen, want wat is dan wel realistisch? Pinterest in ieder geval niet.

Behoud de rust
Het komt bijna altijd voor dat er dingen niet zo lopen zoals je van tevoren verwacht. Gooi dan de handdoek niet in de ring. Het is lastig, maar behoud de rust. Laat je vooral niet opjutten door anderen. Door niemand niet. Ook niet als de kinderen het helemaal zat zijn. Uiteindelijk is de verbouwing het allemaal waard. Op livingstone.org vind je nog veel meer handige tips voor het verbouwen van jouw woning!

admin

Reacties zijn gesloten.