Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Stoere plankdragers als decoratie

Stoere plankdragers als decoratie

Bepaalde soorten interieur hebben vaak verschillende elementen nodig om een geheel te worden. Hier kun je dus ook een hoop accessoires voor gebruiken zodat het huis in een bepaalde sfeer verkeert. Denk bijvoorbeeld aan plantenbakken, maar ook stoere plankdragers kunnen een prima toevoeging zijn om het huis in een bepaalde sfeer te krijgen. In deze tekst gaan we ons richten op een industriële inrichting en welke elementen je nodig hebt om een industriële sfeer te creëren in huis.

Industrieel interieur
Een industrieel interieur kenmerkt zich vooral door, zoals de naam al doet vermoeden, industriële materialen en accenten. Dit kan zich bijvoorbeeld goed kenmerken door verschillende koele kleurenpaletten te gebruiken en het gebruik van grof materiaal. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten ruw hout, maar ook metaal en staal passen ontzettend goed in een industrieel interieur. Laten we een kijkje nemen bij verschillende elementen die gezamenlijk een industriële sfeer creëren.

Meubels
Er zijn een hoop meubels die een industriële sfeer kunnen creëren. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een bank of bed gemaakt van steigerhout met kussens erop. Ook eettafels en salontafels kunnen een leuke toevoeging zijn voor een industrieel interieur. Denk aan een grote betonnen tafel of juist een eettafel die gemaakt is van ruw hout met stalen buizen. Boekenkasten en andere kasten passen ook absoluut thuis in een industrieel interieur. Zo zie je vaak kasten die zelf gemaakt zijn van verschillende soorten ruw hout. Uiteraard hoef je deze niet zelf te maken, maar de mogelijkheid is zeker aanwezig. Op die manier kun je dus een hele hoop verschillende meubels in een interieur plaatsen om deze een industrieel interieur te geven.

Accessoires, vloeren en muren
Ook juist andere dingen zorgen er voor dat het gehele huis in een bepaalde sfeer creëert. Zo zie bijvoorbeeld vaak verschillende kleuren verf of behang die gebruikt worden voor een industrieel interieur. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan koele beton-achtige kleuren, maar ook koele blauwe, grijze of bruine tinten. De vloer is vaak gemaakt van ruwe houtsoorten, maar dit kan ook bijvoorbeeld een vloer zijn van tegels, beton of een gietvloer. Qua vloer kun je op zich een hoop doen omdat je vervolgens de rest van het huis in industriële sfeer kan brengen door middel van verf, behang en/of accessoires

Zo zijn er een hele hoop verschillende accessoires die je kan toevoegen aan het interieur zodat je alsnog een industriële sfeer kan creëren. stoere plankdragers zijn een ontzettend mooie toevoeging aan een interieur. Je kan hierbij denken aan plankdragers gemaakt van stalen buizen waarop je planken gemaakt van ruw hout kan plaatsen. Op die manier heb je door kleine wijzigingen alsnog een industriële sfeer. Ook betonnen plantenbakken kunnen een mooie toevoeging zijn. Zelfs plantenpotten gemaakt van steen kunnen mooie toevoegingen zijn wanneer je een industriële sfeer wil maken. Zolang de materialen allemaal gemaakt zijn van materialen die uit de industriële sfeer komen, kun je een hele hoop doen om deze sfeer te creëren zonder het hele huis te veranderen.

admin

Reacties zijn gesloten.