Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Dit moet u weten over CR2450 batterijen

Dit moet u weten over CR2450 batterijen

CR2450 batterijen zijn knoopcel batterijen. De naam komt voort uit de vorm van de batterij. Ze zijn rond en plat en lijken daarmee op een knoop. Andere knoopcelbatterijen zijn juist rond en dik en net als met knopen zijn er een aantal verschillende afmetingen te vinden. De naam cel komt van het feit dat knoopcelbatterijen uit slechts één cel bestaan. De onderkant, dus de behuizing, is dan de minpool en de bovenkant, dus de dop is de pluspool. De CR2450 batterij behoort dus tot de knoopcel groep en u treft ze veel aan in weegschalen, speelgoed en horloges. Hier vindt u meer informatie over dit type batterij.

De kenmerken van CR2450 batterijen

CR2450 is slechts één van de benamingen voor deze batterij. Andere titels zijn 5029LC, DL2450, UniverCel 569, CR2450 en L52. Dit zijn alle codes voor dezelfde batterij. CR2450 batterijen zijn breed en dun. De diameter is 2,5 centimeter, maar de batterij zelf is maar 5 millimeter dik. Ook is bij bijzonder licht en daardoor zijn ze ideaal voor gebruik bijvoorbeeld in horloges. De spanning die op deze batterijen staat is 9 Volt.

CR2450 batterijen zijn altijd lithium

Alle CR2450 batterijen zijn lithium batterijen en dat is voor u goed nieuws. Want lithium batterijen hebben een aantal belangrijke voordelen.

  • Lithium batterijen zijn sterker en gaan langer mee.
  • Een lithium batterij verliest geen inhoud als deze aan strenge temperatuurverschillen wordt blootgesteld.
  • Lithium batterijen lopen niet leeg als ze een tijdje niet gebruikt worden. Dat is bijzonder handig voor weegschalen, bijvoorbeeld.

Aandachtspunten bij de aanschaf

Gaat u naar een batterijenwinkel om CR2450 batterijen te kopen, houd er dan rekening mee dat dit een knoopcel batterij is en dat deze dus veel lijkt op andere knoopcel batterijen. Het is goed mogelijk dat u naar de winkel gaat om deze batterijen te kopen en met een verkeerd exemplaar thuis komt. Neem daarom de oude batterij mee of noteer duidelijk op een papiertje welke batterij u nodig heeft. CR2450 batterijen zijn niet als oplaadbaar te krijgen, maar u kunt het milieu wel besparen door voor een kwalitatieve batterij te kiezen. Deze gaan langer mee, dus moeten minder vaak gerecycled worden.

Probleemloos CR2450 batterijen kopen

Heeft u batterijen nodig voor de wekker, voor een thermometer, voor een weegschaal, voor uw autosleutels, voor uw rookmelder, voor uw rekenmachine of voor het speelgoed van uw kinderen? Dan is de kans groot dat u CR2450 batterijen nodig heeft. Met deze tips komt u vast met de juiste CR2450 batterij thuis.

  • Omdat veel knoopcelbatterijen er hetzelfde uitzien is het altijd verstandig om uw batterij mee te nemen naar de winkel.
  • Bij twijfel kan een medewerker u helpen en u voorzien van de juiste batterij. Vraag daarom altijd om hulp als u er niet uit komt.
  • Kies dan ook een goed merk, want deze zijn sterker en gaan langer mee.
  • Als laatste raden we u wel aan het bonnetje mee te nemen. Een foutje is zo gemaakt en op die manier kunt u uw batterij in ieder geval gemakkelijk ruilen.
admin

Reacties zijn gesloten.