Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Op zoek naar goedkope betonpoeren? Betonpoerengigant.nl!

Op zoek naar goedkope betonpoeren? Betonpoerengigant.nl!

Goedkope betonpoeren vind je op www.betonpoerengigant.nl in alle soorten en maten. Mocht je er niet uitkomen dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van betonpoerengigant. De poeren zijn van zeer goede kwaliteit en bieden garantie voor een langdurige werking en veilig. Het s gemaakt van prefab beton en daarom bestemd tegen weersinvloeden van buiten af.

Heb je nou geen idee wat betonpoeren zijn en wat ze doen met je bouwwerk dan kan je gerust dit artikel verder lezen voor een korte uitleg van de functie van een betonpoer en het plaatsen ervan.

Waarvoor is een betonnen poer?

Betonnen poeren worden gebruikt voor bouwwerken wat vaak gebruikt maakt van pilaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een veranda in de tuin. Een leuk tuinhuisje in de tuin of bijvoorbeeld klimrekken. Ook zijn de betonnen poeren goed te gebruiken voor schutting, de betonnen poeren in combinatie met de pilaren zorgen ervoor dat de schutting rechtop blijft staan, ook na een harde windstoot.

De werking van de goedkoopste betonpoeren

De werking is als volgt: Voor het plaatsen van de betonnen poer is het belangrijk om allereerst te weten waar je je bouwwerk gaat verbinden met de grond. Vaak zijn dit 4 raakvlakken. Eenmaal uitgemeten graaf je een gat op de plek waar de betonpoer moet. Pas de grootte van het gat aan op de grootte van je betonnen poer. Allereerst plaats je een hard voorwerp, denk aan een steen, onderin het gat om later het gewicht beter te verdelen van je bouwwerk. Je plaatst de betonnen poer voor de helft in de grond met de poer in het midden van de steen. Hierna vul je de leegte rondom de poer met cement. Ik raad aan snelcement te gebruiken om sneller door te kunnen werken, uiteraard is de kracht van snelcement hetzelfde als alle andere soorten beton.

Nu heb je als het goed is een betonnen poer voor ongeveer de helft uit de grond steken, hiermee verbind je de poer met je bouwwerk en klaar is kees.

Lees voor een uitgebreidere instructie de uitleg op de website.

admin

Reacties zijn gesloten.