Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Jumboblokken van beton voor de beste veiligheid

Jumboblokken van beton voor de beste veiligheid

Jumboblokken, je kent ze wel, grote massale blokken van beton. tevens is het niet voor iedereen bekend dat ze jumboblokken worden genoemd, onlangs dat je ze vaak ziet. De jumboblokken hebben meerdere namen zoals biggenrug, omdat ze hier een beetje op lijken. De jumboblokken zijn ideaal voor het verduidelijken van de infrastructuur. Zo zie je de jumboblokken veel bij rotondes of bij parkeerplaatsen.

Bij www.jumboblokken.nl vind je alle soorten blokken en kan je direct bestellen als je ze nodig hebt. Momenteel zijn er meer dan 1000 blokken op voorraad, ik denk dus wel genoeg voor jou!

Waarom zou ik een jumboblok van beton aanschaffen?

Bij de aanschaf van een jumboblok van beton zit je waarschijnlijk met een probleem betreft de duidelijkheid en veiligheid van weggebruiker bij jou op het terrein. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om de veiligheid te bieden voor automobilisten die op jou terrein rijden. Het kan dus ook goed vanuit de gemeente komen om de jumboblokken te bestellen.

Jumboblokken zijn niet voor iedereen heel leuk, zeker niet voor mensen die af en toe nog willen racen op de weg. Afsnijden bij een rotonde zit er niet meer in. Je ziet daarom vaak de jumboblokken aan de binnenkant van een rotonde staan om niet af te kunnen snijden. Ook op parkeerplaatsen zie je veel jumboblokken staan. Ze geven duidelijk aan wanneer een parkeerplaats stopt of hoe de weg precies tussen de verkeersvakken loopt. Geen mogelijk om door parkeerplaatsen te rijden want de jumboblokken zijn zo gemaakt dat het haast onmogelijk is om er overheen te rijden. Je raakt met je banden het blok en komt dan tot stilstand. Voor een doorgaans normale auto blijft de bumper heel.

Mede hierdoor worden de jumboblokken ook vaak voor winkelpanden geplaatst om de veiligheid van de winkels te waarborgen. Er is dan geen mogelijkheid meer om met je auto de winkel in te rijden, erg handig. Ook tegenwoordig worden de jumboblokken af en toe geplaatst bij grote evenementen in steden, zoals koningsdag of de kermis op de Dam in Amsterdam.

admin

Reacties zijn gesloten.