Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Kan ik een lening afsluiten zonder vast contract?

Kan ik een lening afsluiten zonder vast contract?

Veel mensen vragen zich af of ze een lening kunnen afsluiten zonder vast contract. Dat is natuurlijk een goede vraag. Een vraag waar je snel antwoord op wil hebben, want misschien heb je nu wel geld nodig maar wil je nergens aan verbonden zijn. Gelukkig is het mogelijk om een lening af te sluiten zonder vast contract, maar het nadeel is wel dat er bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Lees snel verder om hier meer over te weten, zodat jij precies weet wat je moet doen om een lening zonder vast contract af te kunnen sluiten.

Minimaal 25 jaar zijn

Een voorwaarde om te kunnen lenen zonder vast contract is dat je minimaal 25 jaar oud moet zijn. De reden hiervoor is dat je dan wat volwassener bent en ongetwijfeld meer ervaring hebt als het gaat om geld verdienen. Omwille van die reden kun je dan dus ook een lening afsluiten vanaf die leeftijd. Wil je op jongere leeftijd een lening afsluiten? Dan heb je meestal wel een vast contract nodig, of in bepaalde gevallen kun je je ouders ook vragen. Er zijn dan dus ook nog veel mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken.

Geen negatieve BKR-registratie

Een andere voorwaarde om te kunnen lenen is dat je geen negatieve BKR-registratie mag hebben. Een BKR-registratie betekent dat je altijd netjes je lening op tijd hebt betaald en dat een kredietverstrekker er geen problemen mee kan krijgen. Het is dus een soort check om te kijken of je goed gedrag hebt vertoond. Meestal zal een verstrekker vragen gaan stellen over deze BKR-registratie, maar deze kun je gewoon opvragen. Als je nog nooit hebt geleend, dan hoef je niet bang te zijn want dan is er in principe niks aan de hand.

In dienst zijn bij een werkgever

Een andere belangrijke voorwaarde is dat je minimaal een jaar of langer in dienst moet zijn bij je werkgever. De reden hiervoor is dat een kredietverstrekker ervan wil zijn verzekerd dat jij een vast inkomen per jaar hebt. En als jij langer bij een werkgever in dienst hebt, is de kans groter dat ze tevreden over je zijn en je ook nog wel een tijdje in dienst blijft. Dat is dan ook de reden dat veel kredietverstrekker hiernaar vragen. Maar dit is niet altijd een harde eis, misschien ben je bijvoorbeeld wel freelancer en kun je aantonen dat je een hoog inkomen per maand hebt of iets dergelijks.

admin

Reacties zijn gesloten.