Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Waarom een PU Gietvloer?

Waarom een PU Gietvloer?

Als je voor de keuze staat om een nieuwe vloer aan te laten leggen dan heb je behoorlijk wat te kiezen. Een vloer die sterk in opmars is, is de PU gietvloer. Je ziet deze vloer in steeds meer woningen en bedrijfspanden en dat bepaalt niet zonder reden. Steeds meer mensen ontdekken de talloze voordelen die deze vloer te bieden heeft.

Prachtige uitstraling en dito look

Een PU gietvloer raakt meer en meer gewild. Dat heeft niet alleen te maken met de prachtige uitstraling en dito looks van de vloer, maar ook met de vele voordelen die kleven aan deze vloer.  Want er zijn nogal wat redenen te bedenken om toch vooral voor een PU gietvloer te kiezen. Zo zijn er uitvoeringen in een prachtige betonlook. En die redenen zijn vooral ook praktisch van aard.

Een PU gietvloer is een zeer duurzame vloer

In de eerste plaats is een gietvloer een zeer duurzame vloer. Dat is ook precies de reden dat je de gietvloer behalve in woningen ook steeds vaker aantreft in bedrijfspanden. Met een PU gietvloer weet je zeker dat je een vloer aanschaft waaraan jarenlang plezier gaat beleven. De vloer kan namelijk prima tegen een stootje en raakt niet snel beschadigd. Wat zeker een groot voordeel is van een dergelijke vloer is wel dat het om een zeer hygiënische vloer gaat. De vloer trekt bijvoorbeeld geen stof aan, zoals dit ook geldt voor andere viezigheid.

De vloer is naadloos en daardoor sterk hygiënisch

Dat de vloer zo hygiënisch is, heeft onder meer te maken met het feit dat het een naadloze vloer is. De vloer heeft bovendien waterafstotende kwaliteiten. Vloeistoffen dringen daardoor niet snel door in de vloer en dat houdt de vloer dus echt schoon en rein.  Mensen met een allergie varen wel bij een gietvloer, zoals het ook al een ideale vloer is voor mensen met kinderen. Dan namelijk gaat er nog wel eens wat drinken om.

Je houdt de vloer steeds gemakkelijk schoon

Een PU gietvloer houd je bovendien gemakkelijk schoon. Omdat er toch al geen stof aan de vloer blijft hangen, is warm water en een dweil al voldoende. Een agressief reinigingsmiddel is niet nodig en bovendien ook nooit goed voor de vloer. Nog iets, een PU gietvloer is meer comfortabel dan je denkt. Veel mensen denken bij het horen van de naam van de vloer al snel aan een harde en kille vloer. Niets is echter minder waar. In werkelijkheid is sprake van een licht elastische vloer die heerlijk loopt. Bovendien is de vloer van zichzelf helemaal niet kil of koud, zeker niet vergeleken met steen of beton. Je kunt deze vloer bovendien prima combineren met vloerverwarming waarmee opnieuw een voordeel van de vloer genoemd is.

Alsof het nog niet genoeg is wijzen we je op de enorme uitstraling die de vloer kan hebben maar zeker ook op de geluiddempende werking die het heeft.  Zeker als je deze vloer vergelijkt met een vloer van hout en steen is de PU gietvloer opmerkelijk stil. En dat is ook heel erg veel waard.

Bruizt interior design – specialist in het creëren van stijlvol interieur!

admin

Reacties zijn gesloten.