Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Wat heb je aan Kadasterdata?

Wat heb je aan Kadasterdata?

Soms zou je willen dat je inzicht had in Kadasterdata, bijvoorbeeld als je van plan bent een perceel te kopen of een kavel aan te schaffen. Het kan je net dat beetje extra informatie geven waardoor je besluit een perceel wel of niet te kopen. Welnu, door een beroep te doen op KadastraleKaart.com heb je de kadasterdata binnen handbereik. De meeste data bekijk je gratis, voor aanvullende informatie worden kosten in rekening gebracht.

Maar wat is dan precies een perceel?

Hoe vaak wordt er niet gerept van een perceel grond en hoor je dat er interesse is voor een object op een bepaald perceel. Maar wat is dan eigenlijk precies een perceel?  Een perceel is een stuk grond die  is opgenomen in de Basisregistratie Kadaster, het BRK.  Dat betekent dat het Kadaster de grond  wat betreft de oppervlakte gemeten heeft en die grond een uniek nummer van het kadaster heeft gekregen. Onder die aanduiding staat de grond in het BRK opgenomen. Is dat nu ook duidelijk.

Je perceel wordt breed uitgelicht op de online Kadaster kaart

Kadasterdata die je vindt op KadastraleKaart.com kan je net even verder helpen. Het leert je van alles over de perceelsgrenzen en over de afstanden tussen de objecten op een bepaald perceel. Je kunt zelfs de hypotheeklasten die op bepaalde objecten rusten achterhalen. Het is bovendien goed mogelijk om een perceel te verkopen via de online kaart. Ideaal. want ongeveer 150.000 mensen gebruiken het platform en bovendien ben je meteen bij de juiste doelgroep.  Daarnaast wordt er perceel op verschillende plekken op de online kaart uitgelicht en maak je direct contact met eventuele belangstellenden. Het bezoeken van KadastraleKaart.com is toch al de moeite waard. Je ziet je stad of dorp van bovenaf en kunt meteen al zien hoe precies de perceelsgrenzen lopen met bijvoorbeeld de buren.

admin

Reacties zijn gesloten.