Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Een spouwmuur verstevigen

Een spouwmuur verstevigen

Een spouwmuur kun je verstevigen met RVS spouwankers die ervoor zorgt dat twee gevel delen weer goed met elkaar zijn verbonden. Belangrijk is dat er voldoende spouwankers worden geplaatst omdat des te meer spouwankers, des te beter de twee geveldelen met elkaar verbonden zijn. Laat dus door kenners bepalen hoeveel spouwankers per m2 je nodig bent in de specifieke situatie. De online bouwwebshop Wallproducts geeft naast het aanbod producten graag door hoeveel spouwankers je per m2 nodig bent.

Aanbod spouwmuur bevestiging producten

Het is belangrijk om te weten dat er twee soorten spouwankers zijn. De zogeheten spouwhaken met plug en de RVS wokkelvormige spouwankers. De plugankers zijn gemakkelijker aan te brengen en hebben het voordeel dat druk beter wordt verdeeld in de plug. Afbrokkeling van stenen of scheuren in de muur wordt met een pluganker minder. Tevens is het gemakkelijk aanbrengen omdat je bij een RVS spouwanker een indrijfhulpstuk nodig bent. Overweeg dus welke spouwankers je wilt gebruiken, en laat je informeren over de mogelijkheden op de online bouwwebshop Wallproducts.nl. Weeg de voor- en nadelen af om tot de juiste keuze te komen.

Spouwmuur verstevigen

Als het goed is weet je hoeveel spouwankers je per m2 moet aanbrengen. Mocht je twijfelen, neem eens een kijkje op Wallproducts.nl of schakel een deskundige in. Wanneer je weet hoeveel RVS spouwankers je moet toepassen kun je gaan voorboren. Vervolgens kun je de RVS spouwankers aanbrengen met een indrijfhulpstuk of de plug in de voorgeboorde gaten brengen. Dit kun je deels met verankeringslijm toepassen zodat de spouwankers van voor tot achter goed verstevigd zijn. We raden de verankeringslijm Ankerfix van Wallproducts.nl aan vanwege de samenstelling van twee componenten. In principe heb je nu de twee geveldelen weer voor de 50 jaar goed verbonden. Als je wilt dat de herstelwerkzaamheden niet tot nauwelijks zijn te zien raden we steenpasta aan. Het is een steenreparatiemortel met een natuurlijke werking die mee gaan in de totale gevel.

admin

Reacties zijn gesloten.