Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Gevelbeplating voor bedrijfspanden

Gevelbeplating voor bedrijfspanden

Op zoek naar een efficiënte manier om de gevels en wanden van een bedrijfspand aan te kleding? Wellicht bieden de mogelijkheden die gevelbeplating bieden uitkomst. Bedrijfspanden voorzien van gevelbeplating is efficiënt, goedkoop en een goede investering op de lange termijn. De juiste gevelbeplating is voorzien van goede isolatie waardes, volledig onderhoudsvrij en eenvoudig te monteren.

Verschillende soorten gevel- en wandbeplating

Er bestaan verschillende soorten platen waarmee je panden (en ook woningen) kunt bekleden. Het unieke van de gevel platen van het merk Budmat (verkrijgbaar bij Bozetrade.eu) zijn de oneindige mogelijkheden die je er mee hebt. Zo zijn de gevel- en wandplaten van Budmat verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren, 2 soorten coatings en 4 verschillende profielen.

Door de vele kleur mogelijkheden heb je de mogelijkheid om de kleur van de gevel af te stemmen of een kleur die goed bij uw bedrijf en huisstijl past. Dit zorgt voor meer herkenbaarheid van uw bedrijfspand. Of u kunt er voor kiezen de kleur juiste aan te passen op de omgeving. Alle kleuren zijn verkrijgbaar met een matte en – glanzende coating. En je kunt kiezen uit verschillende profielen voor een mooie finishing touche.

De voordelen van gevelplaten

Overigens zijn gevelplaten niet alleen geschikt voor bedrijfspanden en loodsen. We zien ze daar wel het meest terug. Maar ook bij woonhuizen zien we dat er steeds vaker wordt gekozen voor gevelbeplating van schuren, garages of delen van de woning.

De voordelen van gevelbeplating op een rij:

  • Met keuze uit 15 kleuren, 2 coatings en 4 profielen zijn de combinatie mogelijkheden zo goed al eindeloos en kun je er voor kiezen om de gevel een unieke uitstraling te geven.
  • Gevelplaten zijn eenvoudig en snel te bevestigen en monteren. Hiermee kun je flink besparen op de plaatsing.
  • Geen onderhoud nodig en eenvoudig te reinigen.

Voor advies en tips kun u terecht bij Bozetrade.eu. Bozetrade.eu is gevestigd in Foxhol en beschikt over een eigen showroom waar alle producten zelf kun bekijken. Tevens is Bozetrade.eu erkend Budmat dealer. Budmat is leverancier van dakbedekking en gevelbeplating en binnen de markt bekend als absoluut hoogwaardig product.

admin

Reacties zijn gesloten.