Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

De expertise van Kuiper en Zonen BV

De expertise van Kuiper en Zonen BV

In deze blog wordt gekeken naar een het oudste stoomketelbedrijf van Nederland. Een bedrijf dat al meer dan honderd jaar bestaat en dat al die jaren al vier keer is overgegaan op een nieuwe generatie uit dezelfde familie. Een bedrijf dat dus al snel sympathie verdient. Hoe zit dit Kuiper en Zonen BV verder in elkaar? En wat doet dit Kuiper en Zonen Bv precies? Na het lezen van deze blog heb je op deze vragen een antwoord.

Over Kuiper en Zonen BV

Kuiper en Zonen BV is dus een stoomketelbedrijf. Niet zomaar eentje, nee het is de oudste van Nederland. Kuiper en Zonen BV werd opgezet in het jaar 1918, hiermee bestaat Kuiper en Zonen BV dus al meer dan 100 jaar. Stoffer Wubbo Kuiper begon in 1918 als een leverancier van machines en stoomketels. Hij had nooit durven dromen dat zijn achterkleinzoon, ruim 95 jaar later, aan het roer zou staan van ‘zijn’ familiebedrijf. Kuiper en Zonen BV heeft deze eeuw verschillende veranderingen doorgaan. Toch zijn ze hun kernwaardes nooit vergeten. Ook hun liefde voor techniek en pure vakmanschap is iets wat ze altijd uitdragen.

Innovatie bij Kuiper en Zonen BV

Iets wat bij Kuiper en Zonen BV hoog in het vaandel staat in innovatie. Zo lopen ze al jarenlang voor op hun concurrentie. Een voorbeeld hiervan is het beperken van warmteverlies d.m.v. condensors of economizers. Dit is vandaag de dag gangbaar maar was toen Kuiper en Zonen ermee begon zeer innovatief. Iets anders waar Kuipers en Zonen veel tijd en energie instoppen is het verduurzamen van het bedrijf.

Onderhoud & producten

Kuiper en Zonen BV doet aan verschillende dingen. Een hiervan is onderhoud. Hier valt o.a. onder het onderhouden van ketelinstallaties, het keuren van ketels en het repareren van ketels. Naast onderhoud bieden ze ook producten aan. Verschillende soorten ketels die ze kunnen leveren en installeren. Ze bieden ook de mogelijkheid van een huurketel aan. Dit is natuurlijk ideaal voor als er langdurig onderhoud gepleegd moet worden. Voor alle processen rondom ketels kun je bij Kuipers en Zonen BV terecht.

admin

Reacties zijn gesloten.