Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Uvex werkschoenen van de official dealer

Uvex werkschoenen van de official dealer

Bent u op zoek naar toonaangevende werkschoenen, die naast optimale bescherming, shock absorptie, warmte isolatie en uitstekende grip biedt? Dan zijn UVEX werkschoenen zeker iets voor u. UVEX is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in veiligheidskleding, beschermingsmiddelen en veiligheidsschoeisel. Het bedrijf is zich gaan specialiseren op werkschoenen, zodat het zowel voor dames en heren maximaal comfort, bescherming en vlotte sportieve designs kan bieden.

UVEX  is leverbaar is een brede collectie hoge werkschoenen, lage werkschoenen, werklaarzen en business modellen. De werkschoenen zijn tevens verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen, zoals S1, S2 en S3.

De modellen lopen uiteen van stevige lichtgewicht allround werkschoenen met uniek intern klimaatregeling systeem tot lasschoenen, motorschoenen, kantoorschoenen en speciale aangepaste werkschoenen.

UVEX werkschoenen met een goede fit

Als je dagelijks werkschoenen draagt, dan is goed zittende schoen een vereiste, die tevens een perfecte fit en goed voetenbed heeft. Bij Uvex bent u ervan verzekerd dat u geen last van uw voeten heeft na een langdurige, belastende werkdag. De Uvex werkschoenen zijn ontworpen waarbij gedurende dag er nauwelijks druk wordt gevoeld. De werkschoenen worden veelvuldig gebruikt als hoveniersschoenen of schoenen voor de bouw of lasschoenen.

Uvex kopen bij de Offical dealer

Bent u op zoek naar Uvex werkschoenen? Neem dan eens contact op met www.de-werkschoenen, de specialist in Uvex werkschoenen. Deze official dealer informeert u graag over de diverse soorten en mogelijkheden. Bij DE-werkschoenen zijn er zowel sportieve als zakelijke werkschoenen in het assortiment. Onlangs hebben we de businesslook aan het assortiment toegevoegd. Deze heeft het uiterlijk van een nette businessschoen, maar is voorzien van een S2 of S3 veiligheidsnorm. De Uvex business werkschoen is uitermate geschikt voor mensen die zowel werkzaam zijn in een kantoor als werkruimtes of die bijvoorbeeld klanten in een fabriekshallen een rondleiding moeten geven. U bestelt de Uvex werkschoenen eenvoudig in de webshop.

admin

Reacties zijn gesloten.