Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Industriële sidetables passen bij welke trends?

Industriële sidetables passen bij welke trends?

Ben jij ook zo gek van industriële meubels, maar vind je het lastig om deze te combineren met andere trends? Toch hoeft dit niet zo moeilijk te zijn. Wij geven je daarom een aantal tips waar jij je industriële sidetable bijvoorbeeld perfect mee zou kunnen combineren.

Maak gebruik van lichte houtsoorten

Heb jij een prachtige industriële sidetable gekocht, maar weet je niet hoe de rest van je meubels eruit moeten zien of wat het beste past? Je kan hier wellicht het beste kiezen voor lichte houtsoorten. Lichte houtsoorten passen namelijk perfect bij een industriële woonstijl.

De juiste kleur op je muren

Heb jij je meubels al helemaal voor ogen maar weet je gewoon niet welke kleur je op de muur moet doen? Dan kan je kiezen voor prachtige pasteltinten. Deze zachte kleuren passen perfect bij je industriële meubels. Zorg voor een mooie lichtbruin kleur of een prachtige grijstint.

Kies voor duurzaam

Wanneer je van industrieel houdt, kan je ook kiezen voor duurzaam. Kies bijvoorbeeld voor mooi gerecycled hout. Het gerecyclede hout zorgt voor een stoere uitstraling en past dus perfect bij de andere meubels met een industriële uitstraling. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een sidetable te nemen die is gemaakt van hout dat gerecycled is. Op deze manier ben je duurzaam bezig en staat het ook nog eens erg mooi in je woonkamer.

Kies voor mooie ronde vormen

Misschien denk je bij industrieel niet direct aan ronde vormen, maar toch zal je merken dat dit erg mooi zal staan. Vaak kies je voor rechthoekig of vierkant, maar tegenwoordig zie je steeds meer ronde vormen voorbijkomen. De ronde vormen zorgen ervoor dat jouw strakke ruimte wordt doorbroken en er een prachtig speels effect ontstaat. Wanneer je hiervoor kiest heb je het perfecte industriële interieur.

admin

Reacties zijn gesloten.