Welkom bij het Chilly-thema

Zee summo mazim ex, ea errem eleifend definitionem vim. Ut neg hinc dolor possim mei ludus efficiendi ei sea summo mazim ex.

Vocht in huis! Wat nu?

Vocht in huis! Wat nu?

Je hebt een vochtplek of schimmel in huis gevonden, wat moet je nu doen? Vochtproblemen staan niet mooi, maar hebben ook slechte effecten op je gezondheid en het huis zelf. Het is daarom belangrijk dat je weet wat de gevolgen, maar ook oplossingen zijn. Hieronder lees je daar meer over.

Wat zijn de gevolgen van vochtproblemen?

Bij vocht in huis kan je denken aan nare gevolgen. Bijvoorbeeld gezondheidsproblemen, vocht- en schimmelplekken, witte aanslag op de muren en zelfs ongedierte in huis. Bovendien wordt de constructie van het huis aangetast en heb je kans op een hogere energierekening.

Hierom is het enorm belangrijk dat je zo snel mogelijk een vochtspecialist in huis haalt voor vochtbestrijding. Alleen dan kan het vochtprobleem worden verholpen en hoef je niet bang te zijn voor de nare gevolgen.

Welke vormen van vochtbestrijding zijn er?

Voor het bestrijden van vochtproblemen zijn er een hoop methodes. De volgende methodes worden het vaakst ingezet:

  • Impregneren wordt ingezet bij doorslaand vocht. Hierbij wordt een laag vochtwerende vloeistof aangebracht op de buitenmuur.
  • Muren injecteren is voor optrekkend vocht, hiermee worden de muren ge├»njecteerd met een vochtwerende gel.
  • Je kan ook kiezen voor extra ventilatie, dit is voornamelijk voor optrekkend vocht. Hierbij kan je zowel denken aan natuurlijke als mechanische ventilatie.
  • Schimmel verwijderen is een methode opzich, de vochtspecialist maakt gebruikt van technieken en middelen om de schimmel zo effectief mogelijk te bestrijden.
  • Kelderafdichting wordt ingezet bij vochtige kelders. Hierbij worden vaak de muren gecoat, kelder leeggepompt en waterdicht gemaakt.

Bestrijd het vocht zo snel mogelijk

We willen het nog een keer herhalen: heb je last van vocht in huis? Schakel dan zo snel mogelijk een vochtspecialist in. Zo weet je zeker dat het vocht zo snel mogelijk wordt bestreden. Doe je dit niet? Dan heb je last van de nare gevolgen die hierboven geschreven zijn.

admin

Reacties zijn gesloten.